Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mayıs 2012, 14:02   #1 (permalink)
Ee Sonra ?

.SuяLч. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 05 Ağustos 2011
Nerden: Kıbrıs
Yaş: 26
(Mesajlar): 12.985
(Konular): 3475
Renkli Para : 28612
Aldığı Beğeni: 89
Beğendikleri: 13
Ruh Halim: none
Takım :
Standart Keşkekli Kuzu İncik

2 Kişilik
Malzemeler
400 gram kuzu incik
120 gram kuzu gerdan
8 çorba kaşığı buğday
2 çorba kaşığı süt
1 adet soğan
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı tereyağ
tuz,tane karabiber


Tarifi
Sarımsaklar ve soğanı ikiye bölün. Kuzu incik, tuz, tane karabiber ve az miktar su ile birlikte 180 derece fırında bir buçuk saat pişirin. Keşkek için, buğdayı 2 gün suda bekletin ve her gün suyunu değiştirin. Hazırlanan buğdayı temiz su ile tencerede kuzu gerdanla beraber kaynatın. Buğdaylar pişince (dağılmaya başlar) bir havanda ezin. İçine süt, tuz, karabiber ve tereyağ'ı ilave edin. Hazırlanan keşkeğin üzerine kuzu inciği alarak servis yapın.






.SuяLч. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı