Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2012, 03:08   #1 (permalink)
VIP ÜYE ~

Elen. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2012
(Mesajlar): 2.428
(Konular): 705
İlişki Durumu: Evli
Burç:
Renkli Para : 227595
Aldığı Beğeni: 486
Beğendikleri: 25
Ruh Halim: Suspus
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart Bıldırcın Kebabı



Bıldırcın Kebap

Malzemeler
1 Adet Bıldırcın
1 Adet Bostan Patlıcan
30 gr Tereyağı
1 Yemek Kaşığı Un
1 Yemek Kaşığı Krema
2 Yemek Kaşığı Salça
1 Tutam Tuz
1 Tutam Karabiber


Yemeğin Tarifi
Patlıcanı tepesinden keserek içerisini oyun.Bıldırcınları temizleyin patlıcanların içerisine koyarak tepsiye alın. Tencerede tereyağını eriterek,, et suyu, tuz, karabiber ve krema koyarak bir taşım kaynatın.
içerisine un koyup biraz kavurun. içerisine salça
İçerisinde bıldırcın olan tepsiye koyarak üzerini folyoyla kapatıp fırına koyun. 200 derece fırında pişirin. Bıldırcınlar pişene kadar fırında kalsın. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun.




Elen. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı