Forum Renkli - Türkiye`nin En Renkli Eğlence ve Bilgi Paylaşım Platformu  



"Taklitler, Asıllarını yaşatırmış."
Go Back   Forum Renkli - Türkiye`nin En Renkli Eğlence ve Bilgi Paylaşım Platformu > :: Forum Renkli Özel :: > Benim Mutfağım
Ücretsiz Kayıt ol veya Üye Girişi yapın.
Benim Mutfağım Forum Renkli üyelerinin kendi yaptığı yemekleri ve yemek tariflerini paylaştıkları kendi mutfakları bölümüdür.

Forum Renkli - Türkiye'nin En Renkli Eğlence ve Paylaşım Platformuna Hoşgeldiniz.
Forum Renkli'ye Hoşgeldiniz. Forumumuza ücretsiz KAYIT olarak, forumumuzda bilgi alışverişi yapabilir ve aramıza katılıp samimi dostluklar kurabilirsiniz.

Forumumuzda bizimle birlikte paylaşıma katılmak için buradan üye olabilirsiniz.



veya Facebook üyeliğiniz ile sitemize kayıt olabilirsiniz.
Etiketli Üyeler Listesi

Like Tree21Kişi Beğendi
Yeni Konu Aç Cevap Yaz
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2013, 22:04   #1 (permalink)
Bir dilek hakkım olsa
ellerini tutardım .. .

bulut ' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 10 Ocak 2013
Nerden: İstanbul ' Sakarya '
Yaş: 30
(Mesajlar): 3.365
(Konular): 970
İlişki Durumu: Evli
Renkli Para : 207780
Aldığı Beğeni: 1131
Beğendikleri: 5
Ruh Halim: Suspus
Cool la vié 'nin ellerinden (.

Ali Nazik


lezzetten siz de faydalanın (:
imkan olsa da hepinize ikramda bulunsam ama o şimdilik mümkün olmadığından tarifi veriyorum....

efendim öncelikle malzemelerimiz ..patlıcan, kıyma (genelde nazik için kuzu tercih ederler ama ben dana'dan yanayım ), soğan, biber salçası (biraz da domates salçası da kullanın), tereyağı ve ana malzemelerden olan yoğurt


evet şimdi geldik yapılışına...patlıcanlarımızı közlemek için ocağımızın başına geçiyoruz, köz işlemi olurken soğan ve sarımsakları doğrayın ki zaman boşa gitmesin (: evett patlıcanlar közlenmiştir, alıp tek tek kabuklarını soyun (ellere dikkat )

şimdi küçük küçük doğruyoruz zaten dağılıyor ister istemez..şimdi sıra geldi soğanlara az önce doğradığımız soğan ve sarımsakları tavaya terayağı koyup kavuruyoruz... kavrulan soğan ve sarımsakların üzerine kıyma'yı, biber salçamızı ve baharatlarımızı eklemeyi unutmayalım..hee isteye göre tuz ekleyin (:

gerisi her zaman ki gibi teferruat... ayrı bir derin kasede yoğurdu iyice çırpın, patlıcanı servis tabağımıza aldıktan sonra yoğurdu üstüne dökün, iyice alt üst edin ve son vuruş olarak kıymalı sosu üzerine dökün (: bir adet de nane yada maydonoz koyun ben nane tercih ettim üzerine (:

ve veee parmaklarını yemeyen bana gelsin




∞ MαsαL, Đeѕtinα., Afrodit ve 2 kişi bunu beğendi.


Mesele
şair olabilmekte değil
hüzünle dolabilmekte.. .



Konu Hüseyiи. tarafından (26 Şubat 2013 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir..
bulut ' isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 25 Şubat 2013, 22:06   #2 (permalink)
Zamansız..


Đeѕtinα. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 11 Ağustos 2011
Nerden: *Şeker Kutusu ~
(Mesajlar): 7.875
(Konular): 1160
Renkli Para : 437176
Aldığı Beğeni: 1051
Beğendikleri: 1249
Ruh Halim: none
Standart

Kızlarımız ne hamaratmış yahu, maşAllah.. bir ben mi beceriksiz geldim, beceriksiz gidiyorum.. Ellerine sağlık.




Đeѕtinα. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Reklam Alanı
Alt 25 Şubat 2013, 22:07   #3 (permalink)
Bir dilek hakkım olsa
ellerini tutardım .. .

bulut ' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 10 Ocak 2013
Nerden: İstanbul ' Sakarya '
Yaş: 30
(Mesajlar): 3.365
(Konular): 970
İlişki Durumu: Evli
Renkli Para : 207780
Aldığı Beğeni: 1131
Beğendikleri: 5
Ruh Halim: Suspus
Standart la vié ' den ezo gelin tarifi

ezo gelin


kahvaltı niyetine içerim tadı çok da güzel olur ..bu lezzetten siz de faydalanın dedim....imkan olsa da hepinize ikramda bulunsam ama o şimdilik mümkün olmadığından tarifi veriyorum....

beyler...bu tarifi özellikle sizler için veriyorum hanımlarımız zaten becerikli


efendim....önce 1 bardak mercimeği yıkıyorsunuz... 2-3 kez sudan geçirdikten sonra tencereye koyup üzerine 7 bardak su ekleyip ocağa koyuyorsunuz....


evet...bütün iş bu kadar.... gerisi teferruat...

gerisini de anlatiim.. çorbamız ateşte piştikten sonra tuzunu ekleyin...
5-6 diş sarımsağı rendeleyip çorbaya katın... yarım limon sıkın....
bu şekilde azıcık daha pişirin....


en sonunda daaaaa.... bi tavada 1 kaşık sıvıyağı kızdırıp içine kekik ve
pul biber atın..onu da tencereye ekleyin....

parmaklarını yemeyen bana gelsin




∞ MαsαL ve Đeѕtinα. Bunu beğendiler.


Mesele
şair olabilmekte değil
hüzünle dolabilmekte.. .



Konu Hüseyiи. tarafından (26 Şubat 2013 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir..
bulut ' isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Reklam Alanı
Alt 25 Şubat 2013, 22:10   #4 (permalink)
AtsızınTalebesi

~Elanora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2011
(Mesajlar): 3.896
(Konular): 61
Renkli Para : 650547
Aldığı Beğeni: 539
Beğendikleri: 3
Ruh Halim: none
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Demek ali nazikte dana'dan yanasın ha :diss:





Canımı canan'da yakan ALLAH'a hamd olsun ...
| Kâhraman Araz
~Elanora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 25 Şubat 2013, 22:11   #5 (permalink)
Bir dilek hakkım olsa
ellerini tutardım .. .

bulut ' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 10 Ocak 2013
Nerden: İstanbul ' Sakarya '
Yaş: 30
(Mesajlar): 3.365
(Konular): 970
İlişki Durumu: Evli
Renkli Para : 207780
Aldığı Beğeni: 1131
Beğendikleri: 5
Ruh Halim: Suspus
Standart la vié ' den prof tarifi

Profiterol




hamuru için:
1 su bardağı su
1 su bardağı un
125gr margarin
3 adet yumurta

kreması için:
2,5 su bardağı süt
3 yemek kaşığı un
1,5 çay bardağı şeker
1 adet yumurta
1 paket vanilya

hamurunun hazırlanışı:
efenim önce margarini eritiniz, su şeker ve unu ekleyip pişirin, piştikten sonra biraz hamurun ılımasını bekleyiniz, ılıdıktan sonra yumurtaları teker teker kırıp yoğurun, kıvama gelince (ben kaşıkla yapıyorum) tepsiye tek tek dizin yuvarlak yahut uzun isteğinize göre..

kremasının hazırlanışı:
süt, un ve şekeri çırpıp pişiriniz, krema ılıdıktan sonra margarini ekleyip mikserle çırpınız..


dip not 1:hamurunu fırını atınca kapağı açmayınız hemen sönüyorlar 20 dk. bekletin fırında (:
dip not 2:ben birçok çikolata sosu denedim carted'or çikolata sosu gibisi yok, tavsiye edilir (:




Hüseyiи., ∞ MαsαL, Đeѕtinα. ve 2 kişi bunu beğendi.


Mesele
şair olabilmekte değil
hüzünle dolabilmekte.. .


bulut ' isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 25 Şubat 2013, 22:14   #6 (permalink)
Bir dilek hakkım olsa
ellerini tutardım .. .

bulut ' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 10 Ocak 2013
Nerden: İstanbul ' Sakarya '
Yaş: 30
(Mesajlar): 3.365
(Konular): 970
İlişki Durumu: Evli
Renkli Para : 207780
Aldığı Beğeni: 1131
Beğendikleri: 5
Ruh Halim: Suspus
Standart

Alıntı:
Đeѕtinα* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kızlarımız ne hamaratmış yahu, maşAllah.. bir ben mi beceriksiz geldim, beceriksiz gidiyorum.. Ellerine sağlık.
teşekkür ederim, estafurullah (.

Alıntı:
~Elanora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Demek ali nazikte dana'dan yanasın ha :diss:
konu etse hep danadan yanayım


NOT:farklı bir siteye ekliyordum tarifleri şimdi buraya ekleyeyim (.
forum renkli logosunu koyduğum fotoğraflar kendi yaptıklarımı çektiklerimdir..






Mesele
şair olabilmekte değil
hüzünle dolabilmekte.. .


bulut ' isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 25 Şubat 2013, 22:20   #7 (permalink)
AtsızınTalebesi

~Elanora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2011
(Mesajlar): 3.896
(Konular): 61
Renkli Para : 650547
Aldığı Beğeni: 539
Beğendikleri: 3
Ruh Halim: none
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Hmm öğrenmiş olduk
Çok maharetliymişsin maşallah.
Profiterol mü o





Canımı canan'da yakan ALLAH'a hamd olsun ...
| Kâhraman Araz
~Elanora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 25 Şubat 2013, 22:25   #8 (permalink)
Bir dilek hakkım olsa
ellerini tutardım .. .

bulut ' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 10 Ocak 2013
Nerden: İstanbul ' Sakarya '
Yaş: 30
(Mesajlar): 3.365
(Konular): 970
İlişki Durumu: Evli
Renkli Para : 207780
Aldığı Beğeni: 1131
Beğendikleri: 5
Ruh Halim: Suspus
Standart la vié ' den bıldırcın tava tarifi

Bıldırcın Tava




en sevdiğim yemeklerden birinin tarifini vereyim size, hazırlanışı çok basit yemesi de bir o kadar güzel (.

kaç adet istiyorsanız bıldırcınımız ana malzeme tuz ardından karabiber olabilir arzunuza bağlı ve sıvıyağımız

efendim öncelikle bıldırcınları bir tabağa koyun ve ardından tuz ile karabiberi ekleyin iyice harmanlayın (. ve ardından yaklaşık bir saat kadar dinlenmeye bırakın ve son vuruş tavada sıvıyağ ile iyice kızartın.. .

tabağın alt kısmına lolorosso marul ile süsleme yapıp üstüne mis gibi kızaran bıldırcınları dizin ve yeme faslına geçin


afiyet olsun




Hüseyiи. ve ∞ MαsαL Bunu beğendiler.


Mesele
şair olabilmekte değil
hüzünle dolabilmekte.. .


bulut ' isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Reklam Alanı
Alt 25 Şubat 2013, 22:26   #9 (permalink)
Bir dilek hakkım olsa
ellerini tutardım .. .

bulut ' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 10 Ocak 2013
Nerden: İstanbul ' Sakarya '
Yaş: 30
(Mesajlar): 3.365
(Konular): 970
İlişki Durumu: Evli
Renkli Para : 207780
Aldığı Beğeni: 1131
Beğendikleri: 5
Ruh Halim: Suspus
Standart

Alıntı:
~Elanora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hmm öğrenmiş olduk
Çok maharetliymişsin maşallah.
Profiterol mü o

evet prof onlar (:
teşekkür ederim






Mesele
şair olabilmekte değil
hüzünle dolabilmekte.. .


bulut ' isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 25 Şubat 2013, 22:28   #10 (permalink)
AtsızınTalebesi

~Elanora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2011
(Mesajlar): 3.896
(Konular): 61
Renkli Para : 650547
Aldığı Beğeni: 539
Beğendikleri: 3
Ruh Halim: none
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Evine misafir olabilir miyim





Canımı canan'da yakan ALLAH'a hamd olsun ...
| Kâhraman Araz
~Elanora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Yeni Konu Aç Cevap Yaz

Etiketler
ellerinden, la, nin, vie


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum Renkli Sosyal Medya
Forumrenkli Facebook Forumrenkli Twitter Forumrenkli RSS
Forum Renkli Desteklediklerimiz

Forum Renkli Yasal Uyarı!

Forum Renkli Türkiye'nin en renkli eğlence ve bilgi paylaşım platformudur. Hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına bağlıdır. "5651 sayılı yasada" belirtilen "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet sunmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin tüm içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebep ile sitemiz, uyarıları dikkate alarak yasa dışı paylaşımlar hakkında gerekli işlemleri yapmaktadır. Oluşabilecek yasal sorumluluklar "Üyelerimize" aittir.

Forum Renkli; Arkadaşlık, Dostluk, Eğlence, Paylaşım, Msn Nickleri, Msn Sözleri, Msn Avatarları, Ödüllü Yarışmalar, Msn Sözleri, Şiirler, Şarkılar, Moda, Sağlık, Tv, Dizi, Film, Komik, Komik Resimler, Komik Videolar, Haberler, Spor Haberleri ve Güncel Bilgi Paylaşımı gibi konuların kullanıcıları tarafından önceden onay almadan anında yayınlayabildikleri bir forumdur.

Copyright© 2011 - 2013, ForumRenkli.com® Tüm Hakları Saklıdır.


Forum Renkli Alexa Forum Renkli Sitemap



vBulletin® Version 3.8.7 ile güçlendirilmiştir.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd
Inactive Reminders By Realdizayn

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557