Forum Renkli - Türkiye`nin En Renkli Eğlence ve Bilgi Paylaşım Platformu  



"Taklitler, Asıllarını yaşatırmış."
Go Back   Forum Renkli - Türkiye`nin En Renkli Eğlence ve Bilgi Paylaşım Platformu > Kadınca > Diyet - Sağlıklı Beslenme > Diyet Listeleri
Ücretsiz Kayıt ol veya Üye Girişi yapın.
Diyet Listeleri Önerdiğiniz Diyet Listelerini bu bölümde paylaşabilirsiniz.

Forum Renkli - Türkiye'nin En Renkli Eğlence ve Paylaşım Platformuna Hoşgeldiniz.
Forum Renkli'ye Hoşgeldiniz. Forumumuza ücretsiz KAYIT olarak, forumumuzda bilgi alışverişi yapabilir ve aramıza katılıp samimi dostluklar kurabilirsiniz.

Forumumuzda bizimle birlikte paylaşıma katılmak için buradan üye olabilirsiniz.



veya Facebook üyeliğiniz ile sitemize kayıt olabilirsiniz.
Etiketli Üyeler Listesi

Yeni Konu Aç Cevap Yaz
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2012, 10:04   #11 (permalink)
Hayatta kalmama yetecek kadar kötü biriyim ben aslında.


Afrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 06 Ekim 2011
(Mesajlar): 5.423
(Konular): 1787
Renkli Para : 126142
Aldığı Beğeni: 1035
Beğendikleri: 1017
Ruh Halim: Seytan
Takım :
Standart

Soslu balık köftesi

Balıkta bulunan O****-3 yağ asitleri, kalbin faaliyetlerini etkileyerek kişinin ruh halini düzeltiyor ve zihnin odaklanmasını sağlayan kimyasal maddelerin salgılanmasını teşvik ediyor.

KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk
PİŞME SÜRESİ: 15 dk

Malzemeler:



300 gr palamut fileto

2 dilim bayat ekmek içi

Yarım demet maydanoz

1 yumurta akı

1 çay bardağı süt

4 çorba kaşığı un

1 çorba kaşığı domates püresi

3 soğan

Yarım su bardağı su

3 çorba kaşığı ayçiçek yağı

1 çay kaşığı karabiber

Tuz

Hazırlanışı:
* Soğanları soyup küçük doğrayın. Maydanozu temizleyip kıyın. 1 kaşık ayçiçek yağını tavada kızdırıp soğanı pembeleştirin. Salçayı yarım bardak suyla ezip soğana ilave edin ve pişirin. Tuz serpip sosu ateşten alın.

* Ekmeği sütte yumuşatıp elinizle sıkarak iyice süzün. Robota alıp balık eti, yumurta akı, maydanozun yarısı, tuz ve karabiberi ilave edip ezin. Karışımı kâseye alıp yoğurun. Ceviz büyüklüğünde top köfteler yapın.

* Kalan yağı tavada kızdırın. Hazırladığınız köfteleri tek tek una bulayıp yağda kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Hazırladığınız sosu köftelerin üzerine gezdirip kalan maydanozu serpin. Kapağını kapatıp 5 dakika kısık ateşte pişirin. Sıcak olarak servis yapın.


Soslu balık köftesinin 1 porsiyonu 300 kaloridir





SENİSEVİYORUM Sözü Duygu Pornosudur.
Tahrik Eder Ama Tatmin Edemez
Afrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 08 Eylül 2012, 10:06   #12 (permalink)
Hayatta kalmama yetecek kadar kötü biriyim ben aslında.


Afrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 06 Ekim 2011
(Mesajlar): 5.423
(Konular): 1787
Renkli Para : 126142
Aldığı Beğeni: 1035
Beğendikleri: 1017
Ruh Halim: Seytan
Takım :
Standart

Fırında hamsi dolması

Hamsi yerine sardalye balığı kullanabilirsiniz. Her ikisinin de 100 gramında 96 kalori ve 0.85 gram O**** 3 bulunuyor.

KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dk
PİŞME SÜRESİ: 20 dk

Malzemeler:


600 gr hamsi

3-4 dal maydanoz

100 gr çekilmiş ceviz içi

100 gr galeta unu

2 çorba kaşığı zeytinyağı

7 defneyaprağı

1 limonun suyu

1 kahve fincanı su

1 tatlı kaşığı tozşeker

Tuz

Hazırlanışı:

* Hamsileri temizleyip kılçıklarını çıkarın. Yıkayıp süzün ve kâğıt havlu üzerine alın. Maydanozu temizleyip kıyın. Maydanoz, ceviz, galeta unu ve 1 tutam tuzu bir kâsede karıştırın. 8 hamsiyi küçük küçük doğrayıp cevizli karışıma ilave edin ve karıştırın.

* Hamsileri ikiye açıp içlerini cevizli karışımla doldurun ve kapatın. Fırın kalıbına, hamsilerin açık kısımları üste gelecek şekilde yan yana dizerek sıkıca yerleştirin. Balıkların aralarına defneyapraklarını dik olarak yerleştirip üzerine zeytinyağı gezdirin.

* Tozşekeri limon suyunda eritip balıkların üzerine gezdirin. Su ilave edip 1 tutam tuz serpin. Üzerini alüminyum folyo ile kaplayıp önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Folyoyu çıkarıp 5 dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis yapın.


Fırında hamsi dolmasının 1 porsiyonu 270 kaloridir





SENİSEVİYORUM Sözü Duygu Pornosudur.
Tahrik Eder Ama Tatmin Edemez
Afrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 08 Eylül 2012, 10:08   #13 (permalink)
Hayatta kalmama yetecek kadar kötü biriyim ben aslında.


Afrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 06 Ekim 2011
(Mesajlar): 5.423
(Konular): 1787
Renkli Para : 126142
Aldığı Beğeni: 1035
Beğendikleri: 1017
Ruh Halim: Seytan
Takım :
Standart

Buğdaylı mercimek çorbası

Mercimek sadece zengin bir protein kaynağı değil, aynı zamanda kansızlığa karşı etkili bir besin.

KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk
PİŞME SÜRESİ: 20 dk

Malzemeler:


1 su bardağı kırmızı mercimek

Yarım su bardağı aşurelik buğday

6 su bardağı et suyu

1 tutam safran

2 çorba kaşığı soya yağı

Tuz

Hazırlanışı:

* Buğdayı akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyunu değiştirmeden yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün.

* Et suyunu tencerede kaynatıp safranı ilave edin. Mercimeği yıkayıp süzün. Buğday ve mercimeği tencereye ekleyip kapağını kapatın ve kısık ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Yağı ekleyip karıştırın. Tuz serpip ateşten alın ve sıcak olarak servis yapın.

ZENGİN MERCİMEK

Mercimek sadece zengin bir protein kaynağı değil, aynı zamanda kansızlığa karşı etkili bir besin. İçeriğindeki bakır sayesinde vücut mercimekteki demiri en iyi şekilde özümseyebiliyor. Mercimek ayrıca potasyum zengini de. 100 gramında tam 980 mg potasyum, 347 mg fosfor ve 127 mg kalsiyum bulunuyor.


Buğdaylı mercimek çorbasının 1 porsiyonu 190 kaloridir.





SENİSEVİYORUM Sözü Duygu Pornosudur.
Tahrik Eder Ama Tatmin Edemez
Afrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Reklam Alanı
Alt 08 Eylül 2012, 10:10   #14 (permalink)
Hayatta kalmama yetecek kadar kötü biriyim ben aslında.


Afrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 06 Ekim 2011
(Mesajlar): 5.423
(Konular): 1787
Renkli Para : 126142
Aldığı Beğeni: 1035
Beğendikleri: 1017
Ruh Halim: Seytan
Takım :
Standart

Kağıtta midyeli spagetti

Midyeyi yarım bardak şarap ve yarım bardak suda 15 dakika haşlayıp süzün.

KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 25 dk
PİŞME SÜRESİ: 15 dk

Malzemeler:


Yarım paket spagetti

300 gr ayıklanmış midye

200 gr dondurulmuş karides

4 domates

1 soğan

2 diş sarımsak

7 siyah zeytin

3-4 dal maydanoz

2 çorba kaşığı ayçiçek yağı

Yarım su bardağı beyaz şarap

Yarım su bardağı su

Tuz

Hazırlanışı:

* Midyeyi yarım bardak şarap ve yarım bardak suda 15 dakika haşlayıp süzün.

* Domatesleri soyup küp küp doğrayın. Sarımsakları soyup ezin. Soğanı soyup kıyın. Maydanozu temizleyip kıyın. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarın.

* Ayçiçek yağını tavada kızdırın. Soğan ve sarımsağı ekleyip pembeleştirin. Domates ve karidesleri ilave edin. Tuz serpip 10 dakika üzeri kapalı olarak pişirin.

* Makarnayı tuzlu kaynar suda haşlayıp süzün. Midye, karidesli sos ve zeytini makarnaya ilave edip bir kapta harmanlayın. Karışımı dört yağlı kâğıda paylaştırıp paket şeklinde sarın ve önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

1 porsiyon: 415 kalori





SENİSEVİYORUM Sözü Duygu Pornosudur.
Tahrik Eder Ama Tatmin Edemez
Afrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 08 Eylül 2012, 10:10   #15 (permalink)
Hayatta kalmama yetecek kadar kötü biriyim ben aslında.


Afrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 06 Ekim 2011
(Mesajlar): 5.423
(Konular): 1787
Renkli Para : 126142
Aldığı Beğeni: 1035
Beğendikleri: 1017
Ruh Halim: Seytan
Takım :
Standart

Domatesli puf börek

KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 5 dk
PİŞME SÜRESİ: 10 dk

Malzemeler:


200 gr hazır ekmek hamuru

2-3 domates

125 gr yağsız beyazpeynir

1 çorba kaşığı un

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

* Ekmek hamurunu un serpilmiş zemine alıp bir kaç kez yoğurun. Zemini ve hamurun üzerini hafifçe unlayıp oklava ile 2-3 mm kalınlığında açın. Su bardağı ağzı ile yuvarlak hamurlar kesin.

* Domatesleri soyup küp küp doğrayın. Süzgece alıp 5 dakika süzülmesini bekleyin. Peyniriufalayıp domateslerle karıştırın.

* Hazırladığınız hamurların içine domatesli karışımı paylaştırıp yarım ay şeklinde kapatın. Kenarlarını parmak uçlarıyla bastırın. Fırın tepsisini yağlayıp hamurları dizin ve 180 dereceye ayarlı sıcak fırında 5 dakika pişirin. Ilınınca servis yapın.


Bu yemeğin 1 porsiyonu 200 kaloridir.





SENİSEVİYORUM Sözü Duygu Pornosudur.
Tahrik Eder Ama Tatmin Edemez
Afrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 08 Eylül 2012, 10:10   #16 (permalink)
Hayatta kalmama yetecek kadar kötü biriyim ben aslında.


Afrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 06 Ekim 2011
(Mesajlar): 5.423
(Konular): 1787
Renkli Para : 126142
Aldığı Beğeni: 1035
Beğendikleri: 1017
Ruh Halim: Seytan
Takım :
Standart

Şeftalili yoğurt mus

KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk
PİŞME SÜRESİ: dk

Malzemeler:

2 su bardağı light yoğurt

3 şeftali

10 kayısı

1 çorba kaşığı bal

4 hazır acıbadem kurabiyesi
(veya selanik bisküvisi)

10 nane yaprağı

Hazırlanışı:

* Kayısıların çekirdeklerini çıkarıp doğrayın. Şeftalileri yıkayıp soyun ve küçük küçük doğrayın. Yoğurdu robota alıp şeftali, kayısı ve balı ilave edip püre kıvamında ezin.

* Hazırladığınız yoğurtlu püreyi 4 küçük kâseye paylaştırın. Üzerlerini alüminyum folyo ile örtüp buzdolabında birkaç saat bekletin. Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.


Bu yemeğin 1 porsiyonu 160 kaloridir.





SENİSEVİYORUM Sözü Duygu Pornosudur.
Tahrik Eder Ama Tatmin Edemez
Afrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 08 Eylül 2012, 10:16   #17 (permalink)
Hayatta kalmama yetecek kadar kötü biriyim ben aslında.


Afrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 06 Ekim 2011
(Mesajlar): 5.423
(Konular): 1787
Renkli Para : 126142
Aldığı Beğeni: 1035
Beğendikleri: 1017
Ruh Halim: Seytan
Takım :
Standart

Çikolatalı lezzet topları

KAÇ KİŞİLİK: 8
HAZIRLAMA SÜRESİ: 25 dk
PİŞME SÜRESİ: 15 dk

Malzemeler:

1 çay bardağı (80 gr) eritilmiş tereyağı

Yarım kahve fincanı (30 gr) tozşeker

90 gr bitter çikolata

1 çay bardağı ince çekilmiş (40 gr) fındık

1 yumurta sarısı

Birkaç damla rom (veya likör)

1 çorba kaşığı kakao

Hazırlanışı:

* Tereyağını eritip ılınmaya bırakın. Tozşeker ilave edip bir kâsede iyice çırpın.

* Çikolatayı ufalayıp benmari usulü eritin. Tereyağlı karışıma ilave edip karıştırın. Fındık, yumurta sarısı ve romu ekleyip katılaşıncaya kadar buzlukta bekletin.

* Ellerinizi kakaoya bulayın. Karışımdan küçük parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. Küçük kağıt kalıplara yerleştirip buzdolabında 15 dakika bekletin ve servis yapın.


Bu yemeğin 1 porsiyonu 200 kaloridir.





SENİSEVİYORUM Sözü Duygu Pornosudur.
Tahrik Eder Ama Tatmin Edemez
Afrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 08 Eylül 2012, 10:16   #18 (permalink)
Hayatta kalmama yetecek kadar kötü biriyim ben aslında.


Afrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 06 Ekim 2011
(Mesajlar): 5.423
(Konular): 1787
Renkli Para : 126142
Aldığı Beğeni: 1035
Beğendikleri: 1017
Ruh Halim: Seytan
Takım :
Standart

Mayonez soslu kaparili söğüş et

KAÇ KİŞİLİK:
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk
PİŞME SÜRESİ: 35 dk

Malzemeler:

400 gr dana but

2 havuç

160 gr light konserve tonbalığı

Yarım su bardağı light mayonez

1 su bardağı light yoğurt

Tuz

2 çorba kaşığı kapari

2 taze soğan

2 defneyaprağı

Birkaç salata yaprağı

Hazırlanışı:

* Havuçları temizleyip doğrayın. Taze soğanları temizleyip kıyın. Havuç, soğan ve defneyaprağını tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin. Orta ateşte su kaynayıncaya kadar pişirin. Eti ilave edip ateşi kısın ve et yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Eti kevgirle ayrı bir tabağa alıp soğumaya bırakın.

* Kapariyi yıkayıp süzün. Tonbalığını iyice süzün. 1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin.

* Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin. Salata yaprakları eşliğinde servis yapın.


Bu yemeğin 1 porsiyonu 199 kaloridir.





SENİSEVİYORUM Sözü Duygu Pornosudur.
Tahrik Eder Ama Tatmin Edemez
Afrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Reklam Alanı
Alt 08 Eylül 2012, 10:16   #19 (permalink)
Hayatta kalmama yetecek kadar kötü biriyim ben aslında.


Afrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 06 Ekim 2011
(Mesajlar): 5.423
(Konular): 1787
Renkli Para : 126142
Aldığı Beğeni: 1035
Beğendikleri: 1017
Ruh Halim: Seytan
Takım :
Standart

Kaparili patlıcan

KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: dk
PİŞME SÜRESİ: dk

Malzemeler:

2 bostanpatlıcanı

2 soğan

2 çorba kaşığı zeytinyağı

3 domates

1 çorba kaşığı domates salçası

2 çay bardağı su

20 yeşil zeytin

2 çorba kaşığı kapari

Tuz

Hazırlanışı:

* Patlıcanları soyup küp küp doğrayın. Acısını almak için tuzlu suda 15 dakika bekletip bol suyla yıkayın ve kurulayın. Domatesleri soyup küp küp doğrayın. Soğanları soyup piyazlık doğrayın. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıp ortadan ikiye kesin.

* Zeytinyağını tavada ısıtıp soğanı pembeleştirin. Domates ve domates salçası ilave edip soteleyin. Patlıcanı ekleyip 2-3 dakika kavurun. Su, kapari, zeytin, tuz ve şekeri ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Soğuyunca servis tabağına alıp servis yapın.


Bu yemeğin 1 porsiyonu 90 kaloridir.





SENİSEVİYORUM Sözü Duygu Pornosudur.
Tahrik Eder Ama Tatmin Edemez
Afrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 08 Eylül 2012, 10:18   #20 (permalink)
Hayatta kalmama yetecek kadar kötü biriyim ben aslında.


Afrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 06 Ekim 2011
(Mesajlar): 5.423
(Konular): 1787
Renkli Para : 126142
Aldığı Beğeni: 1035
Beğendikleri: 1017
Ruh Halim: Seytan
Takım :
Standart

Kaşarpeynirli krep dürüm

KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 5 dk
PİŞME SÜRESİ: 20 dk

Malzemeler:

4 dilim taze kaşarpeyniriı

5 yumurtaı

1 kahve fincanı light sütı

1 çorba kaşığı mısır unuı

1 tatlı kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniriı

2 soğanı

2 tatlı kaşığı sıvıyağı

4-5 dal maydanozı

Tuz, karabiberı
Süsleme için:
4-6 taze soğan sapıı

Birkaç nane dalı

Hazırlanışı:

* Kaşarpeynirleri 2 cm'lik dilimler halinde kesin. Maydanozu kıyın. Soğanları soyup ince doğrayın. 1 kaşık sıvıyağı tavada kızdırıp soğanı pembeleştirin ve soğumaya bırakın.

* Yumurta, süt, mısır unu, rendelenmiş kaşarpeynir, maydanoz, tuz ve karabiberi bir kaba alıp çırpın. Soğanı ilave edip karıştırın.

* Teflon tavayı yağlayıp hazırladığınız karışımdan 1 kepçe kadar ilave edin. İki taraflı pişirin. Malzeme bitinceye kadar işlemi tekrar ederek krepleri hazırlayın. Her bir krebin içine 3 dilim kaşarpeyniri yerleştirip sarın ve taze soğan sapıyla bağlayın. Nane yapraklarıyla süsleyip soğuk olarak servis yapın.


Bu yemeğin 1 porsiyonu 200 kaloridir





SENİSEVİYORUM Sözü Duygu Pornosudur.
Tahrik Eder Ama Tatmin Edemez
Afrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Yeni Konu Aç Cevap Yaz

Etiketler
diyet, yemekleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum Renkli Sosyal Medya
Forumrenkli Facebook Forumrenkli Twitter Forumrenkli RSS
Forum Renkli Desteklediklerimiz

Forum Renkli Yasal Uyarı!

Forum Renkli Türkiye'nin en renkli eğlence ve bilgi paylaşım platformudur. Hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına bağlıdır. "5651 sayılı yasada" belirtilen "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet sunmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin tüm içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebep ile sitemiz, uyarıları dikkate alarak yasa dışı paylaşımlar hakkında gerekli işlemleri yapmaktadır. Oluşabilecek yasal sorumluluklar "Üyelerimize" aittir.

Forum Renkli; Arkadaşlık, Dostluk, Eğlence, Paylaşım, Msn Nickleri, Msn Sözleri, Msn Avatarları, Ödüllü Yarışmalar, Msn Sözleri, Şiirler, Şarkılar, Moda, Sağlık, Tv, Dizi, Film, Komik, Komik Resimler, Komik Videolar, Haberler, Spor Haberleri ve Güncel Bilgi Paylaşımı gibi konuların kullanıcıları tarafından önceden onay almadan anında yayınlayabildikleri bir forumdur.

Copyright© 2011 - 2013, ForumRenkli.com® Tüm Hakları Saklıdır.


Forum Renkli Alexa Forum Renkli Sitemap



vBulletin® Version 3.8.7 ile güçlendirilmiştir.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd
Inactive Reminders By Realdizayn

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557