Forum Renkli - Türkiye`nin En Renkli Eğlence ve Bilgi Paylaşım Platformu  



"Taklitler, Asıllarını yaşatırmış."
Go Back   Forum Renkli - Türkiye`nin En Renkli Eğlence ve Bilgi Paylaşım Platformu > Forum Renkli Cafe > Her Telden
Ücretsiz Kayıt ol veya Üye Girişi yapın.
Her Telden Her telden paylaşımın yapılabileceği forum.

Forum Renkli - Türkiye'nin En Renkli Eğlence ve Paylaşım Platformuna Hoşgeldiniz.
Forum Renkli'ye Hoşgeldiniz. Forumumuza ücretsiz KAYIT olarak, forumumuzda bilgi alışverişi yapabilir ve aramıza katılıp samimi dostluklar kurabilirsiniz.

Forumumuzda bizimle birlikte paylaşıma katılmak için buradan üye olabilirsiniz.



veya Facebook üyeliğiniz ile sitemize kayıt olabilirsiniz.
Etiketli Üyeler Listesi

Yeni Konu Aç Cevap Yaz
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2011, 01:26   #1 (permalink)
'' Evli Muutlu '' ~ C. ♥ N. ~


- MikiMikrop* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2011
Nerden: Tiyatro Sahnesinden
(Mesajlar): 5.261
(Konular): 1380
İlişki Durumu: Evli
Renkli Para : 68951
Aldığı Beğeni: 90
Beğendikleri: 102
Ruh Halim: Mutlu
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart Forum Renkli Üyeleri 80 `lere Geçmişe Yolculuk Edelim !

Forum RenkLi Üyeleri 80 `lere Geçmişe Yolculuk Edelim !

Hemen kağıdı kalemi elinize alın. Süre sınırlaması yok, soruları dikkatli okuyun. Kopya çekmek yasak değil, ama ayıp.

Testiniz bitince cevaplarınızı kontrol edin ve doğru cevap sayınıza göre yorumları okuyun.

Haydi herkese bol zihin açıklığı.
Kolay gelsin.


...

1) 80'lerin ünlü "küçük" şarkıcıları kimlerdi?
a) Küçük İbo, Küçük Onur
b) Küçük Ceylan, Küçük Emrah
c) Küçük Prens, Küçük Kurbağa
d) Küçük 100bin, Büyük 200bin
e) Minik Serçe

2) Michael Jackson 80'lerde ne renkti?
a) Yavruağzı
b) Gri
c) Siyah
d) Beyazötesi
e) Beyaz

3) Şu sıralar Marmaris'te yaşayan, yaptığı nü resimleri ile ünlü ressamımız 80'lerde ne iş yapıyordu?
a) Overlokçuluk
b) Kabzımallık
c) Reis-i Cumhur'luk
d) Yaylalar Yaylalar
e) Hepbiri

4) ITT Şahap Lorenz televizyonların kanal ayarlama çubuğu ne renktir?
a) Eflatun
b) Siyah
c) Kırmızı
d) Prusya Mavisi
e) Rengarenk

5) Adile Naşit masal anlattığı programda çocuklara ne diye seslenirdi?
a) Kuzucuklarım
b) Yurttaşlar
c) Efendiler
d) Değerli gençler
e) Dostlar, Romalılar

6) Cenk Koray ünlü pazar programındaki yarışmada yarışmacılara ne derdi?
a) İyi olan kazansın
b) Bildiniz soruyu, aldınız boruyu
c) Alooo! Ne koyiyim?[/color]
d) Kutunuzu açıyorum
e) Çekinizi mi veriyim, devam mı edeceksiniz?[/color]

7) Pazar sabahları yayınlanan ünlü Japon çizgi filminde robotlardaki kahramanlar büyük parçayı oluşturmak için ne diye seslenirdi?
a) Gelin canlar bir olalım!
b) Ekibi yeniden topluyoruz
c) Susma sustukça sıra sana gelecek!
d) Voltron Voltron Voltron
e) Seni seçtim Pikaçu

8) Yakari'deki kartal uçarken nasıl bağırırdı?
a) Watasiva Kendiii
b) Yakarikuuuu, hakarikuuu!
c) Yaba daba duuu!
d) Tey tey tey!
e) Gag gag gag!

9) "Watasiva Kendiii" sözü hangi çizgi filmin müziğinde yer alırdı?
a) Tom ve Jerry
b) Okayi Yamaşita Kumbaba
c) Şeker Kız Kendi
d) Yakari
e) Pokemonlar

10) 80'lerde İstanbul'un telefon kodu neydi?
a) 1
b) 333
c) 1453
d) 212
e) 216

11) 80'lerde mahalle maçlarından sonra içilen o ünlü gazoz markası hangisiydi?
a) Fanta
b) Elvan
c) Sprite
d) Kazuz
e) Coca-Cola

12) BMX nedir?
a) 80'lerin ünlü pop grubu
b) 80'lerin ünlü kamyon markası
c) 80'lerin ünlü bisiklet markası
d) 80'lerin ünlü araba markası
e) Yanlış yazmışsınız, doğrusu BMW olcak.

13) Pinokyo bir masal kahramanı olmak dışında senin için başka ne ifade ediyor?
a) Bir zamanların en popüler bisikleti
b) 80'lerin en ünlü çizgi film oyuncusu
c) Tüm zamanların en büyük süperstarı
d) Bir tür Japon halk sazı
e) Yalancı pezevengin teki

14) Misket oyunlarının en popülerlerinden olan "kuyu" da kaç kuyu vardır?
a) 1
b) 15
c) 5
d) 13
e) Kuyu da ne be?

15) 80'lerde ders kitaplarının arasını süsleyen yegane mecmualar hangisiydi?
a) Cosmopolitan, Cosmogirl, HeyGirl vs.
b) Pokemon, Pikaçu vs.
c) Zagor, Teksas, Tommiks ve Mandrake vs.
d) Akbaba, Marko Paşa vs.
e) Mecmua ne demek be?

16) Mekap ve Esem nedir?
a) 80'lerin çocuk oyunlarından biri
b) 80?[/color]lerin en ünlü filmi
c) 80?[/color]lerin en komik ikilisi
d) 80'lerin popüler spor ayakkabıları
e) Nedir?

17) "Önce alışveriş, sonra........."
Noktalı yerlere aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?

a) seviş
b) fiş
c) tepiş
d) yemiş
e) Kemal Derwish

18) 80'lerde Almanya'dan gelen akrabalar hediye olarak en çok ne getirirlerdi?
a) Alaman Çikolatası
b) Alaman Birası
c) Alaman Rakısı
d) Alaman Karısı
e) Alaman da ne?

19) Bir zamanların en sevilen dizisi Dallas'ın kötü adamı kimdir?
a) Tecavüzcü Coşkun
b) Erol Taş
c) Ciğer
d) Ceyar
e) "Ceyar" onun okunuşu akıllım, aslında "Jr" diye yazılır.

20) 80'lerin ünlü futbolcusu Rıdvan Dilmen'in lakabı neydi?
a) Fırtına
b) Şeytan
c) İmparator
d) Karpatların Maradonası
e) Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü değil miydi ya?[/color]

21) 80'lerin sonuna kadar kaç tv kanalı vardı?
a) Bir
b) Birdirbir
c) Binbir
d) 3+1
e) Şifreli kanalları da sayacak mıyız?[/color]

22) Muhabbet arasında "Pac-Man" lafı geçse vereceğiniz tepki ne olur?
a) Ulan gene karnım acıktı.
b) Olum en sevdiğim çizgi roman kahramanıydı lan!
c) Of! Var ya acayip bi bilgisayardır.
d) Anaaaa Pac-Man! Abi var ya bi zamanlar en sevdiğim bilgisayar oyunuydu.
e) Küfretme bak bozuşuruz!

23) Genellikle defter kağıdından yapılan külahların cephane olarak kullanıldığı "Tüftüf"te silah olarak ne kullanılırdı?
a) Su borusu
b) Soba borusu
c) Elektrik borusu
d) Kalk borusu
e) Buyur?

24) 80'lerde bakkalarda satılan "meyve tozu" dışındaki o lezzetli toz nedir?
a) Leblebi tozu
b) Süt tozu
c) Kabartma tozu
d) Çamaşır tozu
e) Bu dedikleriniz markette bulunur mu?

25) 80'lerde birçok evde televizyonun altında bulunan ve üzeri genelde dantelle örtülü devasa aletin adı nedir?
a) Video
b) VCD Player
c) DVD Player
d) Decoder
e) Aha bunu biliyorum: Play Station

26) "Güüüç bende artııık!?" kimin sözüdür?[/color]
a) Hitler
b) He-Man
c) Sokrates
d) Pikaçu
e) Bir reklam kahramanıydı ama adını şimdi tam hatırlayamıycam.

27) 80'lerdeki o ünlü konuşan arabalı dizinin adı neydi?[/color]
a) Kara Şahin
b) Kara Şimşek
c) Kara Murat
d) Kara Oğlan
e) Karamürsel (eki eki eki)

28) Peki o konuşan arabalı dizideki arabanın adı neydi?
a) Herbie
b) Red Kit
c) Johnny
d) KİT
e) "KİT" bi kere "Kamu İktisadi Teşebbüsleri" demek akıllım.

29) 80'lerde kabereleri meşhur olan ünlü ikili aşağıdakilerden hangisidir?
a) Lorel ile Hardi
b) Zeki ile Metin
c) İzel ve Çelik
d) Deniz'le Mehtap
e) Cem Yılmaz'la Yılmaz Erdoğan

30) "Aman tertip can tertip, hasrete katlan tertip!" adlı güzide şarkıyı seslendiren grup hangisidir?
a) Moğollar
b) Esmeray ve Yaylalar
c) Ersen ve Dadaşlar
d) Mazhar-Fuat-Özkan
e) İzel-Çelik-Ercan

31) "Çikolata renkli şarkıcı" sözü kime aittir?
a) Esmeray
b) Raga Oktay
c) Sezen Cumhur Önal
d) Bob Marley
e) Puff Daddy

32) Türkiye'de 80'lerin en ünlü dans grubu aşağıdakilerden hangisidir?
a) Birkaç İyi Adam
b) Çıtır Kızlar
c) Tolgahan Dans Grubu
c) Ersen ve Dadaşlar
d) Backstreet Boys

33) 80'lerin en ünlü pembe dizisi aşağıdakilerden hangisidir?
a) Köle Isaura
b) Cesur ve Güzel
c) Pembe Panter
d) Çarli'nin Melekleri
e) Memoli

34) batı/hafif/müziği/sözlü/Türkçe
Yukarıdaki kelimelerle 80'lere dair anlamlı bir söz grubu oluşturunuz.

a) Türkçe sözlü hafif batı müziği
b) Sözlü batı hafif Türkçe müziği
c) Batı sözlü hafif Türkçe müziği
d) Hafif sözlü Türkçe batı müziği
e) Müziği Türkçe sözlü hafif batı

35) Heidi'nin en yakın arkadaşının adı neydi?
a) Kanki
b) Peter
c) Aziz Peder
d) Barbi
e) Cindy

36) 80'lerin en komik(!) üçlüsü aşağıdakilerden hangisidir?
a) Ahu Tuğba-Banu Alkan-Serpil Çakmaklı
b) Üç silahşörler
c) Mazhar-Fuat-Özkan
d) Komedi Dans Üçlüsü
e) Cem Yılmaz-Yılmaz Erdoğan-Beyaz

37) 80'lerin en çok okunan karikatür dergileri hangileriydi?
a) Marko Paşa-Akbaba
b) Gırgır-Fırt
c) Deli-Limon
d) Crocodil-Mad
e) Leman-Lemanyak

38) 80'lerin en büyük ve şaibeli bankeri kimdir?
a) Banker Bilo
b) Turgut Özal
c) Cotarelli
d) Kastelli
e) Cavit Çağlar

39) Fare yiyen garip uzaylıların dünyayı işgal ettiği fantastik dizi hangisiydi?
a) Uzaylı Zekiye
b) Tom ve Jerry
c) Visitors
d) Dünyayı Kurtaran Adam
e) Uzay Yolu

40) Robin Williams'ın bir uzaylıyı oynadığı dizi hangisiydi?
a) Vizitors
b) Mork ve Mindy
c) Deli Yürek
d) Uzay yolu
e) Kankigiller

41) Mahallenin sevgi kelebeği kimdi?
a) Perihan Abla
b) Panter Emel
c) Bülent Abla
d) Şakir
e) Temel ve Muhtar

42) 80'lerde TV'de teknik nedenlerden dolayı yayın kesildiğinde uzun süre neyi seyrederdik?
a) Necefli Maşrapa
b) Niagara Şelaleleri
c) İstiklal Marşı
d) Yurttan Sesler Halk Korosu
e) Reklamlar, Az Sonra

43) Bakkal amca tahmin et ne alacağım?
a) Paramın 3/8'i ile fındık alacağım
b) Paramın 4/8'i ile fındık alacağım
c) Bir kalem, bir pergel, bir de çikolata
d) İki ekmek, bir süt, üç yumurta
e) Piringıls

44) Who's bad?
a) Simbad
b) Mortal Kombad
c) Michael Gorbaçov
d) Michael Jackson
e) Michael Jordan

45) Hangi peynir reklamında insanlar şarkı söyleyerek mutlu bir şekilde zıplıyorlardı?
a) Kaşar Peyniri
b) Yörsan
c) La vache Quiri
d) Pınar Peynir Mayası ile yapılmış peynirler
e) Burger peyniri

46) Her oyuncunun küçük bir kalesinin olduğu sokak futbolunun adı nedir?
a) Langırt
b) Gol atan kaleye
c) Hayber Kalesi'nin Fethi
d) Japon kale
e) FIFA 2002

47) Comodor 64'te aşağıdakilerden hangisi kullanılıyordu?
a) Disket
b) CD
c) Kaset
d) Plak
e) DVD

48) Akşam ezanı okunduktan sonra evlere dağılırken birisini ebeleyip kaçarak oynanan oyun aşağıdakilerden hangisidir?
a) Elim sende
b) Yatsı ebesi
c) Akşam ebesi
d) Vur kaç
e) Saklambaç

49) Erhan Konuk'un uzun yıllar sunduğu ünlü müzik programı aşağıdakilerden hangisidir?
a) İnleyen Nağmeler
b) Pop Corn
c) Top Saati
d) Pop Saati
e) MTV

50) Joe, Jordan vs. adında 5 gençten oluşan ünlü pop grubu aşağıdakilerden hangisidir?
a) Batı çalışma grubu
b) New Kids On The Block
c) Step by Step
d) Grup Vitamin
e) Backstreet Boys

51) Ajda Pekkan'ın ünlü Petrol şarkısı aşağıdaki yarışmalardan hangisinde yarışmıştır?
a) Grammy
b) Çarkıfelek
c) Örovizyon
d) Kim 500 Milyar İster?

e) Kral Müzik Ödülleri

52) 80'lerin kelebek tokayla kıvırcık saçlarını tepesinde toplayıp şuh bakışlar atan esmer film artisti kimdir?
a) Banu Alkan
b) Ahu Tuğba
c) Suna Pekuysal
d) Serpil Çakmaklı
e) Sevda Demirel

53) Özellikle 80'ler Türk sinemasının genç kızları eroine alıştırarak habire ifal eden kötü adamı kimdir?
a) Yusuf Miroğlu
b) Tecavüzcü Coşkun
c) Nuri Alço
d) Ceyar
e) Yıldo

54) 80'lerin koca memeli seks sembolü kimdir?
a) Nadide Sultan
b) Sementha Fox
c) Marliyn Monroe
d) Pamela Anderson
e) Britney Spears

55) SSCB yıkılmasıyla dağılan doğu bloku ülkelerinin adı neydi?
a) 3. Dünya Ülkeleri
b) Demir Yumruk Ülkeleri
c) Demir Perde Ülkeleri
d) Uzak Doğu Ülkeleri
e) Nato Ülkeleri

56) SSCB (Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği) açılımını öğretmek için hangi eğlenceli kalıp kullanılırdı?
a) Soğan sarımsak, ciğer bağırsak
b) Sağına soluna, cananım yoluna
c) Seni seviyorum canım benim
d) Sofrana, sağlığına, cüzdanına bereket
e) Sevgilim seni cepten bulamıyorum

57) Reklamında bir kısım Türk gencinin "Ummah Ummah!" diye sesler çıkararak ellerini çırptıkları kot markası hangisiydi?
a) Lee
b) Levi's
c) Lee Cooper
d) Mavi Jeans
d) Donna Karan New York

58) Olur mu hiç ........... dön de aynaya bak! Noktalı yere aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?
a) Salak
b) Şabalak
c) Tombalak
d) Üç kulak
e) Dangalak

59) Bir zamanlar trafik kurallarını öğretmek adına garip davranışlarda bulunan müthiş ikili aşağıdakilerden hangisidir?
a) Lorel ve Hardy
b) Bay Yanlış ve Doğru Ahmet
c) Bay Kuş ve Doğrucu Davut
d) Bay Bay Mr. American Pay
e) Ahmet Mete ve Işıkara

60) Pembe, sarı, açık yeşil gibi renkleri bulunan bir dönemlerin meşhur kokulu silgilerinin üzerinde ne resmi vardı?
a) Mona Lisa
b) Banu Alkan
c) Arı Maya
d) Pak Maya
e) Resim yoktu, Rotring yazıyodu.

61) İçinden araba resimleri çıkan, bir zamanların ünlü sakızı aşağıdakilerden hangisidir?
a) Turbo
b) Formula 1
c) Falım
d) Tipitip
e) First Duo

62) Sevgilisinin suratına kezzap atması dolayısıyla bir gözünü kaybetmiş, bu yüzden garip bir saç modeli olan ünlü arbesk şarkıcısı kimdi?
a) Kibariye
b) Müslüm Gürses
c) Serdar Ortaç
d) Bergen
e) Sergen

63) Çantada, cepte?
a) Jelibon
b) Bonbon
c) Bonibon
d) Megafon
e) Telefon

64) İçinden komik karikatürler çıkan pembe renkli sakız aşağıdakilerden hangisiydi?
a) Pembiş
b) Penbo
c) Pembo
d) Pembelim
e) Vivident

65) Bir çizer tarafından yeşil bir fona çizilip silinen, habire yürüyen, komik bir şeyle karşılaştığında karnını tuta tuta ve püskürerek gülen animasyon kahramanı kimdir?
a) Kaptan Mağara Adamı
b) Reha Muhtar
c) Persil Adam
d) Bay meraklı
e) Cell-o

66) Aşağıdaki gruplardan hangisi 80'lerde en parlak dönemlerini yaşamıştır?
a) Duran Duran
b) Pink Floyd
c) Athena
d) Grup Vitamin
e) Korn

67) Ünlü Meksika dalgasının ortaya çıktığı Dünya Şampiyonası nerede ve kaç yılında yapılmıştır?
a) İtalya 86
b) Meksika 86
c) Meksika 82
d) SSCB 82
e) Kore-Japonya 2002

68) 80'lerin ünlü gözlüklü "tonton"u kimdir?
a) Turgut Özal
b) Ümit Usta
c) Süleyman Demirel
d) Akrep Nalan
e) Fatboy Slim

69) Turgut Özal'ın icraatlarını gözümüze kalem soka soka anlattığı programın adı neydi?
a) Susam Sokağı
b) Anadolu'dan Görünüm
c) 32. Gün
d) İcraatın İçinden
e) Siyaset Meydanı

70) Bir zamanlar cuma geceleri yayınlanan ve tüylerimizi diken diken eden program aşağıdakilerden hangisidir?
a) Sıcağı Sıcağına
b) Bir Başka Gece
c) Alacakaranlık Kuşağı
d) Söz Fatoda
e) BBG

71) 80'lerde Türkiye'de kaç il vardı?
a) 7
b) 37
c) 67
d) 61
e) 81

72) Ekranlarda ilk kez dans eden mankenimiz kimdir? (Eski yılbaşlarını hatırlayın)
a) Sibel Can
b) Nesrin Topkapı
c) Tan Sağtürk
d) Nesrin Edirnekapı
e) Asena

73) Pepe ve Balonu'nun ünlü repliği?
a) Üzüntü ve muz kabuğu
b) Ama haksızlık bu!
c) Size baba diyebilir miyim amca?[/color]
d) Hay bin kunduz!
e) Deermişim...

74) Zeki Müren oynadığı deterjan reklamında bizlere ne diye sesleniyordu?
a) Bu yumuşaklığımı Omo'ya borçluyum?[/color]
b) Size Alo diyorum?[/color]
c) Oh! Harikasın Persil Adam
d) Öpsün sizi Zeki Müren!
e) Çamaşırdır kirlenir, Zeki böyle öğrenir!

75) TRT'nin ünlü pazar sineması kaçta başlardı?
a) 10.00
b) 22.00
c) 12.05
d) 09.05
e) Parlament Sinema Klubü'nden bahsediyorsanız her hafta farklı saatte başladığını belirtmek isterim

76) Bu sene içerisinde kaybettiğimiz ünlü müzik adamı Hikmet Şimşek uzun yıllar hangi müzik programını hazırlayıp sunmuştur?
a) Kara Şimşek
b) Pazar Konseri
c) Cumartesi Konseri
d) Bir Başka Gece
e) Kral Top 20

77) Akıllı Vosvos'un adı nedir?[/color]
a) Düldül
b) Haribo
c) Herbie
d) Kaplumbağa
e) Volkswagen

78) Reklamında "You take my breath away" şarkısı çalan, 80'lerin mavi şişe ve beyaz kapaklı ünlü şampuan markası hangisidir? (Halen piyasada bulunmaktadır)
a) Elidor
b) Blendax
c) Pantene
d) Hacı Şakir
e) Herbal Essences (Oh! Ah! Yea!)

79) Yakalayın yeşil ışığı.............................!
Noktalı yere aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?

a) Sonra da öpün Kenan Işığı
b) Mahallenin en büyük aşığı
c) Hesaplı parlak bulaşığı
d) Makinede tertemiz bulaşığı
e) Hepbiri

80) Her hafta başka bir ilden yayın yapan Pazar 86 programının sunucusu kimdi?
a) Halit Kıvanç
b) Mustafa Keser
c) Mustafa Yolaşan
d) Reha Muhtar
e) Kankigiller

...

CEVAPLAR

01)B 02)C 03)C 04)C 05)A

06)D 07)D 08)B 09)C 10)A

11)B 12)C 13)A 14)C 15)C

16)D 17)B 18)A 19)D 20)B

21)A 22)D 23)C 24)A 25)A

26)B 27)B 28)D 29)B 30)C

31)C 32)C 33)A 34)A 35)B

36)D 37)B 38)D 39)C 40)B

41)A 42)A 43)C 44)D 45)C

46)D 47)C 48)C 49)D 50)B

51)C 52)D 53)C 54)B 55)C

56)A 57)C 58)D 59)B 60)C

61)A 62)D 63)C 64)C 65)D

66)A 67)B 68)A 69)D 70)C

71)C 72)B 73)A 74)B 75)A

76)B 77)C 78)B 79)C 80)C

...

Şimdi gelelim yorumlara...

Eğer 80'de 80 doğru cevap verdiyseniz aşmış birisiniz. Biz bile o kadar değiliz. Tek başına kolay bişii diil. Helal! 75 de süper başarı kabul edilir.

50 - 75 arası doğru cevap varsa. Siz klasik, standart birisiniz. Hayatta hiç bir belirleyici özelliğiniz yok. Ortalamasınız. İstatistiksiniz. Demokrasi sizin için var. Çoğunluğu siz ve sizin gibiler oluşturuyor. Bravo size.

25 - 50 arası doğru cevabınız varsa hafızanızın zayıf olduğunu söyleyebiliriz. Ya da ucundan yakalamışsınız biraz ama tam olmamış, olamamış. Neyse bu da idare eder, 20 yıla kalmaz 90'lar testi yaparız bi tane. Biz yapmasak da yapacak başkaları mutlaka çıkar. Orada daha yüksek başarı elde edeceğinize eminiz. Biraz gayret...

Şimdi gelelim size, 25'ten az doğru cevabı olanlar. Sizin muhtemelen "e" şıklarınız da çoğunluktadır. Siz yanlış zamanda gelmişsiniz dünyaya. 72-79 arası doğanlar alemin en şanslı kitlesidir. Hayatın en civcivli olduğu dönemi ıskalamamış ve bi yandan da 80'deki darbenin acılarını ve sıkıntılarını bilmekle beraber, bizzat yaşamamışlardır. Halbuki sen ve senin gibiler hayatta "kendi yağında kavrulma" diye bi şeyden bihaber yaşarsınız. Hayatı oyun zannedersiniz. Hayat download edilmez, yaşanır. 80'lerin kuşağı saçını uzatmak için didişti ailesiyle ama kıçına piercing takmadı.

80'lerin kuşağı manitasının elini tutunca kızaran En Kahraman Rıdvan'ı okudu, siz pompacı Kötü Kedi Şerafetin'i okuyosunuz. 80'lerin adamı yılbaşında dansöz çıksa diye beklerdi, siz şifre geç girse diye bekliyorsunuz. 80'lerin adamı denedi, yanıldı, öğrendi. Siz size sunulanı alırsınız, ötesi sizi bağlamaz. Siz var ya... Neyse bozmıyım ağzımı. Senden bi bok olmaz. Siz de demiyorum sana. Yuh be...







Ben seninle.. MUTLUYUM
C. Ö.





Konu Hüseyiи. tarafından (19 Eylül 2011 Saat 05:20 ) değiştirilmiştir..
- MikiMikrop* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Yeni Konu Aç Cevap Yaz

Etiketler
80, edelim, forum, forumozel, gecmişe, renkli, yolculuk, Üyeleri, `lere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum Renkli Sosyal Medya
Forumrenkli Facebook Forumrenkli Twitter Forumrenkli RSS
Forum Renkli Desteklediklerimiz

Forum Renkli Yasal Uyarı!

Forum Renkli Türkiye'nin en renkli eğlence ve bilgi paylaşım platformudur. Hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına bağlıdır. "5651 sayılı yasada" belirtilen "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet sunmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin tüm içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebep ile sitemiz, uyarıları dikkate alarak yasa dışı paylaşımlar hakkında gerekli işlemleri yapmaktadır. Oluşabilecek yasal sorumluluklar "Üyelerimize" aittir.

Forum Renkli; Arkadaşlık, Dostluk, Eğlence, Paylaşım, Msn Nickleri, Msn Sözleri, Msn Avatarları, Ödüllü Yarışmalar, Msn Sözleri, Şiirler, Şarkılar, Moda, Sağlık, Tv, Dizi, Film, Komik, Komik Resimler, Komik Videolar, Haberler, Spor Haberleri ve Güncel Bilgi Paylaşımı gibi konuların kullanıcıları tarafından önceden onay almadan anında yayınlayabildikleri bir forumdur.

Copyright© 2011 - 2013, ForumRenkli.com® Tüm Hakları Saklıdır.


Forum Renkli Alexa Forum Renkli Sitemap



vBulletin® Version 3.8.7 ile güçlendirilmiştir.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd
Inactive Reminders By Realdizayn

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557