Forum Renkli - Türkiye`nin En Renkli Eğlence ve Bilgi Paylaşım Platformu  



"Taklitler, Asıllarını yaşatırmış."
Go Back   Forum Renkli - Türkiye`nin En Renkli Eğlence ve Bilgi Paylaşım Platformu > Eğitim & Öğretim > Eğitim ve Öğretim Genel > Hukuk
Ücretsiz Kayıt ol veya Üye Girişi yapın.
Hukuk Hukuk dersi hakkındaki tüm bilgiler ve paylaşımlar bu bölümdedir.

Forum Renkli - Türkiye'nin En Renkli Eğlence ve Paylaşım Platformuna Hoşgeldiniz.
Forum Renkli'ye Hoşgeldiniz. Forumumuza ücretsiz KAYIT olarak, forumumuzda bilgi alışverişi yapabilir ve aramıza katılıp samimi dostluklar kurabilirsiniz.

Forumumuzda bizimle birlikte paylaşıma katılmak için buradan üye olabilirsiniz.



veya Facebook üyeliğiniz ile sitemize kayıt olabilirsiniz.
Etiketli Üyeler Listesi

Yeni Konu Aç Cevap Yaz
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ocak 2013, 15:50   #1 (permalink)
yorgun

adaletli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 12 Ağustos 2011
Nerden: Dünya'dan
(Mesajlar): 740
(Konular): 153
İlişki Durumu: Yok
Burç:
Renkli Para : 80249
Aldığı Beğeni: 151
Beğendikleri: 113
Ruh Halim: Kotu Cocuk
Takım :
Standart medeni hukuk test ve çözümler

1-Aşağıdakilerden hangisi “dar anlamda kişilik” kavramını ifade eder?A)Fiil ehliyeti B)Otomobil ehliyetiC)Gerçek kişiler D)Tüzel kişiler E)Hak ehliyeti 2-Geniş anlamda kişilik aşağıdakilerden hangisini kapsamaz?A)Hak ehliyeti B)Fiil ehliyeti C)Kişilik hakları D)Siyasi dokunulmazlıkE)Kişisel durumlar 3-Hukuk düzeni tarafından belli şartlar dahilinde kendilerine kişilik bahşedilmiş bulunan kişi yada mal topluluklarına ne ad verilir? A)Gerçek kişi B)Tüzel kişi C)Er kişi D)Hatun kişi E)Japon işi 4-Aşağıdakilerden hangisi kamu hukuku tüzel kişisi değildir? A)ÜniversiteB)Belediye C)Dernek D)İl özel idaresiE)Köy 5-Kişi hak ve borçlara sahip ve ehil olma niteliğini ne zaman hangi koşulla kazanır? A)Tam ve sağ doğmak kaydıylaB)Reşit olunca C)Sezgin olunca D)Bezgin olunca E)Vaktim dolunca 6-Sağ ve tam doğmak koşuluyla ana rahmindeki ceninle ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?A)Medeni haklardan yararlanır B)Anne cenin lehine babalık davası açabilir C)Cenin mirasçı olabilir. D)Cenine bağış yapılabilir E)Cenin fiil ehliyetine sahiptir 7-“Birden fazla kimseden hangisinin önce hangisinin sonra öldüğünü tayin etmek mümkün olmazsa ölenler aynı anda ölmüş sayılırlar” Bu kavrama medeni hukukta ne ad verilir? A)Ölüm karinesi B)Birlikte ölüm karinesi C)Adi karine D)GaiplikE)Ölüm kararı 8-Cesedi bulunamayan bir kimse ölümüne kesin gözüyle bakılacak şekilde ortadan kaybolduğu takdirde nüfus kaydına, ikametgahındaki en büyük mülki amirin emriyle ölüm kaydı düşülür, buna ne ad verilir? A)Ölüm karinesiB)Birlikte ölüm karinesi C)Adi karine D)Gaiplik E)Ölüm kararı 9-Ölüm tehlikesi içinde kaybolma halinde gaiplik kararının alınabilmesi için kaç yıl geçmesi gerekir?A)6 ay B)5 yıl C)3 ay D)1 yıl E)5 yıl 10-Uzun süre haber alınamama durumunda gaiplik kararının alınabilmesi için kaç yıl geçmesi gerekir? A)6 ay B)5 yıl C)3 ay D)1 yıl E)5 yıl 11-Ölüm tehlikesi içinde kaybolmuş gaibin mirasının alınmasında verilen teminat ne kadar süre için verilir? A)5 yıl B)5 yıl C)3 ay D)1 yıl E)6 ay 12-Uzun süredir haber alınamayan gaibin mirasının alınmasında verilen teminat ne kadar süre için verilir? A)6 ay B)15 yıl C)3 ay D)1 yıl E)5 yıl 13-Kişilerin haklara sahip ve borçlara ehil olabilme yeteneğine ne ad verilir? A)Hak ehliyeti B)Fiil ehliyeti C)Dava ehliyeti D)Haksız fiil ehliyeti E)Emniyet kemeri 14-Bir kimsenin kendi fiil ve işlemleri ile lehine haklar ve aleyhine borçlar yaratabilmesine ne ad verilir? A)Hak ehliyeti B)Fiil ehliyeti C)Dava ehliyeti D)Haksız fiil ehliyeti E)Cezai ehliyet 15-Aşağıdakilerden hangisi fiil ehliyetinin unsurlarından biri değildir? A)Reşit olmak B)Kısıtlı olmamak C)Sezgin olmak D)Zeki olmak E)Ayırt etme gücüne sahip olmak 16-Erginlikle ilgili Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? A)18 yaşın ikmaliyle reşit olunur B)Kazai rüşt yaşı 15’tir C)Evlenme kişiyi reşit kılar D)Olağan durumlarda 17, fevkalade durumlarda 15’ini dolduran ve evlenen kişiler reşit olur. E)Kazai rüşt için velinin izni gerekmez 17-Aşağıdakilerden hangisi yasal kısıtlanma sebeplerinden biri değildir? A)Akıl hastalığı veya akıl zayıflığı B)İsraf C)Sigara tiryakiliği D)1 yıl veya daha üstü hapis cezası E)Ayyaşlık 18-Aşağıdakilerden hangisi fiil Ehliyetinin kapsamına girmez? A)Hukuki işlem ehliyeti B)Haksız fiil ehliyeti C)Hak ehliyeti D)Dava ehliyeti E)Sorumsuzluk ehliyeti 19-Tam ehliyetli olmanın olumsuz şartı aşağıdakilerden hangisidir? A)Sezgin olmak B)Ergin olmak C)Reşit olmak D)Kısıtlı olmamak E)Ayırt etme gücüne sahip olmak 20-Ayırt etme gücünden yoksun olan tam ehliyetsizler için aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? A)Şahsa sıkı sıkıya bağlı olan haklarını da kullanamazlarB)Yaptığı hukuki işlemler birkaç istisna dışında mutlak butlanla geçersizdir C)Şahsa sıkı sıkıya bağlı olan haklarını da kullanamazlar D)Temsilci vakıf kurma, bağış yapma ve kefil olma işlemlerini tam ehliyetsiz adına yapamaz. E)Temsilci tam ehliyetsiz adına hiçbir işlem yapamaz 21-Sezgin kısıtlılar ve sezgin küçükler aşağıdaki kategorilerden hangisine dahildir? A)Sınırlı ehliyetsiz B)Tam ehliyetsiz C)Sınırlı ehliyetli D)Tam ehliyetli E)Hiçbiri 22-Aşağıdaki işlemlerden hangisini sınırlı ehliyetsiz tek başına yapamaz? A)Bağışlamanın kabulü B)Bağışta bulunma C)Nişanı bozma D)Miras bırakma E)Nişanlanma 23-Sınırlı ehliyetsizin yada temsilcinin hiçbir surette yapamayacağı işlemler vardır, aşağıdakilerin hangisi bunların dışındadır?A)Vakıf kurma B)Bağış yapma C)Kefil olma D)Bağışın kabulü E)Hiçbiri 24-Evli kişiler ve kendilerine yasal danışman atanmış kimseler hangi kategoriye dahildir? A)Tam ehliyetli B)Tam ehliyetsiz C)Sınırlı ehliyetliD)Sınırlı ehliyetsiz E)Hiçbiri 25-Kendilerine yasal danışman atanmış kimseler aşağıdakilerden hangisini yasal danışmanın onayı olmadan yapabilir? A)Gayrimenkul alım satımı, ayni hak tesisi B)Ödünç verme ve almaC)Kefil olma. D)Bağışlayan sıfatı ile bağışlama akdi yapma E)Bağışın kabulü 26-Bir kimsenin asıl adını gizlemek için seçtiği ve kullandığı isme ne ad verilir? A)Müstear ad B)Gerçek isim C)Lakap D)Ticaret ünvanıE)Takma ad 27-Adın korunmasına yönelik olarak aşağıdaki davalardan hangisi açılamaz? A)Tespit davasıB)Önleme davası C)Müdahalenin men’i davası D)Tazminat davası E)Menkul davası 28-Bir kimsenin yerleşmek niyetiyle seçtiği ikametgaha ne ad verilir? A)Yasal ikametgah B)Zorunlu İkametgah C)Geçici ikametgah D)İradi İkametgah E)İtibari ikametgah 29-İradi bir ikametgah seçmek ve kullanmak zorunda olduğu halde bundan imtina eden kimselerin oturma yerleri ikametgahları olarak kabul edilir, bu ne tür ikametgahtır? A)Yasal ikametgah B)Zorunlu İkametgah C)Geçici ikametgah D)İradi İkametgah E)İtibari ikametgah 30- Birbirinin soyundan gelen kişiler arasındaki hısımlığa ne ad verilir? A)Civar hısımlığı B)Usul-Füru hısımlığı C)Yansoy hısımlığı D)Sıhri hısımlık E)Suni hısımlık 31-Aynı soydan gelen kimseler arasındaki sağa ve sola yayılan bir bağa ne ad verilir? A)Civar hısımlığı B)Usul-Füru hısımlığı C)Evlilik hısımlığı D)Sıhri hısımlık E)Suni hısımlık 32-Hısımlıkla ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? A)Usul-füru hısımları arasında mutlak evlenme yasağı vardır B)Bir kimse kardeşi ile, amca, dayı, hala, teyze ve yeğenleri ile evlenmez C)Eşlerden her biri evlilik ortadan kalksa bile birbirinin alt soyu ve üst soyu ile evlenemez D)Evlat edinen kimse evlatlığın mirasçısı olamaz E)Evlatlık evlat edinen kimsenin mirasçısı olamaz 33-Kişilik hakları ile ilgili aşağıdakilerden hangisi söylenemez? A)Herkese karşı ileri sürülebilir B)Kişi kendi rızası ile olsa dahi vazgeçemez C)Miras bırakılabilirD)Kişilik haklarına saldırılarda tespit davası açılabilir E)Devredilemezler 34- KİT’lerle ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? A)Sermayesinin %50 sinden fazlası devlete aittir B)İktisadi alanda faaliyet gösterir C)Ticari kamu tüzel kişileridir D)Kar amacı güderler E)Kar amacı gütmezler 35-Aşağıdakilerden hangisi kamu hukuku tüzel kişisi değildir? A)Dernekler B)Barolar C)Meslek kuruluşları D)Üniversiteler E)Tabip odaları 36-Aşağıdakilerin hangisinin tüzel kişiliği yoktur? A)Limited şirket ve paylı komandit şirket B)Kollektif şirketC)Adi şirket D)Anonim şirket E)Adi komandit şirket 37-Aşağıdakilerden hangisi tüzel kişilerin sona ermesi şekillerinden biri değildir? A)Tüzel kişiliğin ölmesi B)Tüzel kişiliğin kendiliğinden sona ermesi C)Mahkeme kararı ile sona ermesi D)Tüzel kişiliğin feshidir E)Hiçbiri 38-Dernekler en az kaç kişiyle kurulur? A)1 B)3 C)5D)7 E)15 39-Bir derneğin kamu yararına çalışma niteliği elde edebilmesi için en az kaç yıldan beri faaliyette bulunması gerekir? A)1 B)3 C)5 D)7 E)15 40-Aşağıdaki dernek faaliyetlerin hangisi izne tabi değildir?A)Avcılık B)Üye kabul etme C)Silah bulundurması D)Belli bazı tesislerin açılması E)Bildiri yayımlanması ve dağıtılmasıdır 41-Dernekler ne zaman tüzel kişilik kazanır? A)Dernek tüzüğünün mahallin en büyük mülki amirine verilmesi ile B)Kuruldukları anda C)İlk genel kurul toplandıktan sonra D)İç işleri bakanlığından izin alındıktan sonra E)Kurulduktan 1 yıl sonra 42-Aşağıdakilerden hangisi derneğin zorunlu organlarından biri değildir? A)Genel Kurul, B)Yönetim Kurulu C)Denetleme Kurulu D)Disiplin kurulu E)Hiçbiri 43-Aşağıdakilerden hangisi dernek kurucusu olabilir? A)Öğretmenler B)Öğrenciler C)Diğer bazı kamu görevlileri D)Yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymiş olanlar E)Özel şirket çalışanları 44-Aşağıdakilerden hangisi derneğin kendiliğin sona ermesi yollarından biri değildir? A)Derneğin amacının gerçekleştirilmesi yada gerçekleşmesinin imkansızlaşması B)Borçlarını ödemekten acze düşmesi C)Genel kurulun iki kez üst üste toplanamamasıD)Amacının kanuna yada ahlaka aykırı hale gelmesi E)İlk genel kurulda organların seçilememesi 45-Mal topluluğu şeklinde örgütlenmiş tüzel kişiliği olan belirli ve sürekli bir amaca yönelik kurulan topluluklara ne ad verilir? A)Dernek B)Şirket C)Vakıf D)KİT E)Kooperatif 46-Bir vakıf tüzel kişiliği ne zaman kazanır? A)Vakıf tüzüğünün mahallin en büyük mülki amirine verilmesi ile B)Noterde düzenlenen resmi senedin vakfın kurulduğu yerin Asliye Hukuk mahkemesi tarafından tutulan özel sicile tescil edilmesi ile C)Kurulduğu anda D)İlk genel kurul toplandıktan sonra E)Kurulduktan 1 yıl sonra 47-Vakıfların tek zorunlu organları aşağıdakilerden hangisidir? A)Yönetim organı B)Disiplin kurulu C)Haysiyet divanı D)Denetleme kurulu E)Genel kurul 48-Vakıfları aşağıdakilerden hangisi denetler? A)İç işleri bakanlığı B)Vakıflar Genel Müdürlüğü C)Milli istihbarat teşkilatı D)Başbakanlık E)TBMM 49-Aşağıdakilerden hangisi vakfın kendiliğinden sona erme sebeplerinden biri değildir? A)Amacının gerçekleşmesi imkansız hale gelmesi B)Amacın gerçekleşmesi C)Faaliyet süresi dolması D)Borçlarını ödemekten acze düşmesi E)Yasak faaliyetlerde bulunması 50-Vakıflar en az kaç yılda bir denetlenmek zorundadır? A)1 B)3 C)2 D)5 E)7
Kpss Rehber
KİŞİLER HUKUKU
1)E 11)A 21)A 31)A 41)A
2)D 12)B 22)B 32)E 42)D
3)B 13)A 23)D 33)C 43)E
4)C 14)B 24)C 34)E 44)D
5)A 15)D 25)E 35)A 45)C
6)E 16)E 26)A 36)C 46)B
7)B 17)C 27)E 37)A 47)A
8)A 18)E 28)D 38)D 48)B
9)D 19)D 29)E 39)A 49)E
10)E 20)E 30)B 40)B 50)C

















Test Soruları
Özet Bölümündeki konuları yeterince anlayıp anlamadığımızı ölçmek için aşağıdaki soruları, sınav oluyormuş gibi yanıtlamaya çalışalım. Eğer zorlanmadan yanıtlayabiliyorsanız bir sonraki üniteye geçebilirsiniz. Ancak, zorlandığınız konuları tekrarlamalısınız. Doğru yanıtları ünitenin sonunda bulabilirsiniz.
1. Kişilik haklarının konusuna aşağıdakilerden hangisi dahil değildir?
a. Şeref ve haysiyet
b. Ailevi bütünlük
c. Özgürlükler
d. Konut dokunulmazlığı
e. Kişisel varlık
2. Aşağıdakilerden hangisi kişiliği dışa karşı koruyan dâvalardan biridir?
a. Alacak dâvası
b. Önleme dâvası
c. İstihkak dâvası
d. Boşanma dâvası
e. Tahliye davası
3. Aşağıdaki dâvalardan hangisini açmak için saldırganın kusurlu olması gerekir?
a. Maddi tazminat dâvası
b. Saldırıya son verilmesi dâvası
c. Tespit dâvası
d. Önleme dâvası
e. Men dâvası
4. Hukuka aykırı olarak kişilik haklarına saldırılan kimse aşağıdaki davalardan hangisini açamaz?
a. Maddi tazminat
b. Manevi tazminat
c. Önleme
d. Tespit
e. Alacak
5. Bir kimse, izni olmadığı halde resminin şeref ve haysiyetini zedeleyici şekilde fotoğrafçı dükkanının vitrininde reklam olarak sergilenmesi halinde aşağıdaki davalardan hangisini açamaz?
a. Maddi tazminat
b. Manevi Tazminat
c. Saldırıya son verilmesi
d. Tespit
e. Önleme
6. Bir gazete bir devlet adamının özel hayatıyla ilgili çok ilginç resimler yayınlayacağını ilan ederse, devlet adamı, yayını engellemek için aşağıdaki davalardan hangisini açar?
a. Tespit
b. Saldırıya son verilmesi
c. Maddi tazminat
d. Manevi tazminat
e. Önleme
7. Belli bir amacı gerçekleştirmek üzere bağımsız bir varlık halinde örgütlenmiş, hak ve fiil ehliyetine sahip kişi ve mal topluluklarına ne denir?
a. Gerçek kişi
b. Yapay kişi
c. Tüzel kişi
d. Sanal kişi
e. Doğal kişi
8. Aşağıdaki tüzel kişilerden hangisi kişi topluluğu niteliğindeki tüzel kişilerden biri değildir?
a. Devlet
b. Dernek
c. Vakıf
d. Belediye
e. Şirket
9. Aşağıdakilerden hangisi amme idaresi değildir?
a. Üniversite
b. İl Özel İdaresi
c. Köy
d. Devlet
e. Belediye
10. Aşağıdakilerden hangisi, tüzel kişiliğin başlangıç anını tespit eden sistemlerden biri değildir?
a. Serbest kuruluş sistemi
b. İzin sistemi
c. İlan sistemi
d. Tescil sistemi
e. Ferman sistemi
Cevap Anahtarı
1. b – Yanıtınız yanlış ise “Kişilik Haklarının Konusu” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
2. b – Yanıtınız yanlış ise “Kişiliğin Dışa Karşı (Haricen) Korunması” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
3. a – Yanıtınız yanlış ise “Maddi Tazminat Davası” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
4. c – Yanıtınız yanlış ise “Önleme Davası” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
5. e – Yanıtınız yanlış ise “Kişiliğin Dışa Karşı (Haricen) Korunması” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
6. e – Yanıtınız yanlış ise “Kişiliğin Dışa Karşı (Haricen) Korunması” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
7. c – Yanıtınız yanlış ise “Tüzel Kişi” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
8. c – Yanıtınız yanlış ise “Kişi Topluluğu” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
9. a – Yanıtınız yanlış ise “Kamu Hukuku Tüzel Kişileri” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
10. e – Yanıtınız yanlış ise “Tüzel Kişiliğin Başlangıcı” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.


Kaynak: Kişiliğin Korunması ve Tüzel Kişilik – Test Soruları - AÖF
NotOku.com'a teşekkürler.

Test Soruları
Özet Bölümündeki konuları yeterince anlayıp anlamadığımızı ölçmek için aşağıdaki soruları, sınav oluyormuş gibi yanıtlamaya çalışalım. Eğer zorlanmadan yanıtlayabiliyorsanız bir sonraki üniteye geçebilirsiniz. Ancak, zorlandığınız konuları tekrarlamalısınız. Doğru yanıtları ünitenin sonunda bulabilirsiniz.
1. Hak ve borçlara sahip olabilen varlıklara ne isim verilir?
a. Fert
b. Kişi
c. Birey
d. İnsan
e. Canlı
2. Hukuk düzenince aşağıdakilerden hangisi gerçek kişi olarak kabul edilir?
a. Dernekler
b. Vakıflar
c. İnsanlar
d. Ortaklıklar
e. Devletler
3. Gerçek kişilik ne zaman başlar?
a. 18 yaş doldurulduğunda
b. Nüfus kaydı yapıldığında
c. Çocuk tam ve sağ doğduğunda
d. Nüfus cüzdanı verildiğinde
e. Çocuk ana rahmine düştüğünde
4. Kendisine gebe kalınan ve doğumu beklenilmekte olan çocuğa ne denir?
a. Bebek
b. Bebe
c. Yavru
d. Cenin
e. Kişi
5. Ölüm nasıl bir olaydır?
a. Hukuki
b. Olağanüstü
c. Beklenen
d. Korkulan
e. Hukuk dışı
6. Aşağıdakilerden hangisi fiil ehliyetinin koşullarından biri değildir?
a. Doğmuş olmak
b. Ayırt etme gücüne sahip olmak
c. Ergin olmak
d. Kısıtlı olmamak
e. Kural olarak 18 yaşın doldurmuş olmak
7. Normal erginlik hangi yaşın doldurulmasıyla kazanılır?
a. 15
b. 16
c. 17
d. 18
e. 19
8. Aşağıdakilerden hangisi fiil ehliyetinin içeriğine girmemektedir?
a. Hukuki işlem yapabilme
b. Dava açabilme
c. Davalarda taraf olabilme
d. Haksız fiillerden sorumlu olma
e. Sözleşme yapabilme
9. Bir küçüğün yargısal erginliğine hangi mahkeme karar verir?
a. Asliye hukuk mahkemesi
b. Sulh hukuk mahkemesi
c. Ticaret mahkemesi
d. Ağır ceza mahkemesi
e. İdare mahkemesi
10. Kendilerine yasal danışman atanmış olan kişiler aşağıdaki hukuki işlemlerden hangisini danışmanın görüşü olmadan yapabilirler?
a. Dava açma
b. Bağışlama
c. Kira
d. Kefalet
e. Ödünç verme
Cevap Anahtarı
1. b – Yanıtınız yanlış ise “Kişi Kavramı” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
2. c – Yanıtınız yanlış ise “Gerçek Kişiler” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
3. c – Yanıtınız yanlış ise “Gerçek Kişiliğin Başlangıcı” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
4. d – Yanıtınız yanlış ise “Gerçek Kişiliğin Başlangıcı” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
5. a – Yanıtınız yanlış ise “Gerçek Kişiliğin Sona Ermesi” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
6. a – Yanıtınız yanlış ise “Fiil Ehliyeti” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
7. d – Yanıtınız yanlış ise “Fiil Ehliyetinin Şartları” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
8. c – Yanıtınız yanlış ise “Fiil Ehliyetinin İçeriği” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
9. a – Yanıtınız yanlış ise “Ergin Olmak” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.
10. c – Yanıtınız yanlış ise “Sınırlı Ehliyetliler” bölümünü yeniden gözden geçiriniz.





Gitmek gerekir BAZEN, fazla YORMADAN, daha çok BIKTIRMADAN, eğer vaktiyse ARDINA bile dönüp BAKMADAN
adaletli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Yeni Konu Aç Cevap Yaz

Etiketler
Çözümler, hukuk, hukukda, medeni, olay, test, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum Renkli Sosyal Medya
Forumrenkli Facebook Forumrenkli Twitter Forumrenkli RSS
Forum Renkli Desteklediklerimiz

Forum Renkli Yasal Uyarı!

Forum Renkli Türkiye'nin en renkli eğlence ve bilgi paylaşım platformudur. Hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına bağlıdır. "5651 sayılı yasada" belirtilen "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet sunmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin tüm içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebep ile sitemiz, uyarıları dikkate alarak yasa dışı paylaşımlar hakkında gerekli işlemleri yapmaktadır. Oluşabilecek yasal sorumluluklar "Üyelerimize" aittir.

Forum Renkli; Arkadaşlık, Dostluk, Eğlence, Paylaşım, Msn Nickleri, Msn Sözleri, Msn Avatarları, Ödüllü Yarışmalar, Msn Sözleri, Şiirler, Şarkılar, Moda, Sağlık, Tv, Dizi, Film, Komik, Komik Resimler, Komik Videolar, Haberler, Spor Haberleri ve Güncel Bilgi Paylaşımı gibi konuların kullanıcıları tarafından önceden onay almadan anında yayınlayabildikleri bir forumdur.

Copyright© 2011 - 2013, ForumRenkli.com® Tüm Hakları Saklıdır.


Forum Renkli Alexa Forum Renkli Sitemap



vBulletin® Version 3.8.7 ile güçlendirilmiştir.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd
Inactive Reminders By Realdizayn

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557