![]() |
Sezen Aksu Yeni Ve Yeni Kalanlar Şarkı Sözü
Sezen Aksu Yeni Ve Yeni Kalanlar Şarkı Sözü
Gelenlere gidenlere gönülden sevenlere Ümidi yeşertenlere Bir şiirden süzerek ekmeği bölüşerek Hayatı yüceltenlere Kavganın barışmanın zamanla yarışmanın Değerini bilenlere Doğanın düşüncenin hayatın hakikatin Önünde diz çökenlere Selamlar olsun Şerefine kalksın bütün kadehler Selamlar olsun Çok yaşasın yaşasın yaşasın hep yenilenenler Elbette... Denize nazır Kalbimiz... Temiz velhasıl Bir yudum... Muhabbetten Bir yudum... Ehl-i keyften Yanında... Aşk da olsun İlla ki... Meşk de olsun Yıldızlar bir bir sönerken Yeni gün gelsin buyursun aahhh Sokaktaki Ali’ye tablodaki Dali’ye Deliye de Veli’ye de Şurdaki iskeleye Kınalı’ya Heybeli’ye Bir de yeni sevgiliye Selamlar olsun Şerefine kalksın bütün kadehler Selamlar olsun Çok yaşasın yaşasın yaşasın hep yenilenenler Elbette... Denize nazır Kalbimiz... Temiz velhasıl Bir yudum... Muhabbetten Bir yudum... Ehl-i keyften Yanında... Aşk da olsun İlla ki... Meşk de olsun Yıldızlar bir bir sönerken Yeni gün gelsin buyursun Elbette... Denize nazır Kalbimiz... Temiz velhasıl Bir yudum... Muhabbetten Bir yudum... Ehl-i keyften Yanında... Aşk da olsun İlla ki... Meşk de olsun Yıldızlar bir bir sönerken Yeni gün gelsin buyursun aahhh Söz: Sezen Aksu Müzik: Sezen Aksu- Mithatcan Özer |
. |
vBulletin® Version 3.8.7 ile güçlendirilmiştir.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd