Forum Renkli - Türkiye`nin En Renkli Eğlence ve Bilgi Paylaşım Platformu  



"Taklitler, Asıllarını yaşatırmış."
Go Back   Forum Renkli - Türkiye`nin En Renkli Eğlence ve Bilgi Paylaşım Platformu > Kadınca > Yemek Tarifleri
Ücretsiz Kayıt ol veya Üye Girişi yapın.
Yemek Tarifleri En güzel yemek tariflerini burada bulabilir ve paylaşabilirsiniz.

Forum Renkli - Türkiye'nin En Renkli Eğlence ve Paylaşım Platformuna Hoşgeldiniz.
Forum Renkli'ye Hoşgeldiniz. Forumumuza ücretsiz KAYIT olarak, forumumuzda bilgi alışverişi yapabilir ve aramıza katılıp samimi dostluklar kurabilirsiniz.

Forumumuzda bizimle birlikte paylaşıma katılmak için buradan üye olabilirsiniz.



veya Facebook üyeliğiniz ile sitemize kayıt olabilirsiniz.
Etiketli Üyeler Listesi

Like Tree11Kişi Beğendi
Yeni Konu Aç Cevap Yaz
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ekim 2012, 00:27   #71 (permalink)
VIP ÜYE ~

Elen. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2012
(Mesajlar): 2.428
(Konular): 705
İlişki Durumu: Evli
Burç:
Renkli Para : 227595
Aldığı Beğeni: 486
Beğendikleri: 25
Ruh Halim: Suspus
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Nanenin Daha Yoğun Kokması İçin

Sağlığa yararları ve alternatifsiz aromasıyla özellikle salatalarımızın vazgeçilmesi olan naneyi kuru ya da taze olarak tüketin. Peki kokusu size yetmediğinde ne yapacaksınız?

Bunun için yapmanız gereken nanenin üzerine biraz şeker serpmek. Böylece kokusunu hissedilir oranda arttırmış olacaksınız!




Elen. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 10 Ekim 2012, 00:29   #72 (permalink)
VIP ÜYE ~

Elen. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2012
(Mesajlar): 2.428
(Konular): 705
İlişki Durumu: Evli
Burç:
Renkli Para : 227595
Aldığı Beğeni: 486
Beğendikleri: 25
Ruh Halim: Suspus
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Kuruyan Kahve Telvesi Nasıl Çıkar

Kahvenin telvesine binbir anlam yükledikten sonra misafirlere zaman ayırmak için hemen yıkamıyor ve sonrasında zorlanıyor musunuz?

Yapmanız gereken çok basit! Lekeli kısmın üzerine kabartma tozu serpip nemli süngerle silin. Telvenin çok kolay çıktığını göreceksiniz.




Elen. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 10 Ekim 2012, 00:31   #73 (permalink)
VIP ÜYE ~

Elen. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2012
(Mesajlar): 2.428
(Konular): 705
İlişki Durumu: Evli
Burç:
Renkli Para : 227595
Aldığı Beğeni: 486
Beğendikleri: 25
Ruh Halim: Suspus
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Katılaşan Kremayı Yumuşatmak İçin

Özellikle pastaların vazgeçilmezi olan kremanız katılaşmışsa dert etmeyin! Mutfakta yapacağınız birkaç küçük hamleyle kremanızı eski akışkan haline getirebilirsiniz.

Fazla katılaşmış kremayı yumuşatmak için kremayı koyduğunuz bir kabı içinde sıcak su bulunan bir tencerenin üzerine oturtunuz. Kremaya bir çay kaşığı mısır nişastası ekleyerek karıştırınız.




Elen. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Reklam Alanı
Alt 10 Ekim 2012, 00:32   #74 (permalink)
VIP ÜYE ~

Elen. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2012
(Mesajlar): 2.428
(Konular): 705
İlişki Durumu: Evli
Burç:
Renkli Para : 227595
Aldığı Beğeni: 486
Beğendikleri: 25
Ruh Halim: Suspus
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Çikolata Nasıl Eritilir

Çikolata ile kaplanmış çilekler, kekler ya da pastalar yendikçe yenesi gelen ve bol bol mutluluk hormonu salgılayan bu tatlar lezzet patlamasına neden oluyor.

Pastaya lezzet veren çikolatanızı kendi damak zevkinize göre hazırlamanız mümkün. Nasıl mı?

1. Bıçak kullanarak çikolatanızı küçük parçalara ayırın.

2. Çikolata parçalarını ısıya dayanıklı cam ya da metal bir kaseye koyun.

3. Tencereye az bir miktar kaynamış su koyun. Isıya dayanıklı kaseyi tencerenin üzerine yerleştirin ve kapağını kapatın (kaseniz tencereden büyük olsun).

4. Kaynar suyun buharından eriyen çikolatanızı istediğiniz kıvama gelene kadar karıştırın.




Elen. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 10 Ekim 2012, 00:38   #75 (permalink)
VIP ÜYE ~

Elen. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2012
(Mesajlar): 2.428
(Konular): 705
İlişki Durumu: Evli
Burç:
Renkli Para : 227595
Aldığı Beğeni: 486
Beğendikleri: 25
Ruh Halim: Suspus
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Dondurduğunuz Etler Birbirine mi Yapışıyor

Dondurucuya koyduğunuz etler birbirine yapışarak işinizi mi zorlaştırıyor? Şimdi yapacağınız ufak bir işlemle etlerinizi rahatlıkla çıkarıp kullanabileceksiniz.

Pirzola, biftek, köfte gibi etleri dondurmadan önce her dilimin aralarına yağlı kağıt koyarsanız, birbirlerine yapışmalarını önlersiniz.




Elen. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 10 Ekim 2012, 00:39   #76 (permalink)
VIP ÜYE ~

Elen. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2012
(Mesajlar): 2.428
(Konular): 705
İlişki Durumu: Evli
Burç:
Renkli Para : 227595
Aldığı Beğeni: 486
Beğendikleri: 25
Ruh Halim: Suspus
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Güzel Bir Omlet

Özellikle pazar sabahının keyifli kahvaltı masalarını süsleyen omleti ilk fırsatta bu öneriyle deneyin. Bayılacaksınız!

Önyargılı olmayın, bu tadı çok seveceksiniz!

Tereyağında pişireceğiniz omlet için yumurtaları eklemeden önce bir tatlı kaşığı bal koyun ve yağda kavurarak eritin. Sonra yumurtaları dökün. Omleti ister karıştırarak, ister kapak kullanarak pişirin.

Eski kaşarla servis edin.




Elen. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 10 Ekim 2012, 00:40   #77 (permalink)
VIP ÜYE ~

Elen. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2012
(Mesajlar): 2.428
(Konular): 705
İlişki Durumu: Evli
Burç:
Renkli Para : 227595
Aldığı Beğeni: 486
Beğendikleri: 25
Ruh Halim: Suspus
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Bal En İyi Nasıl Saklanır

Kahvaltı masalarının baş tacı, sıcacık ekmeklerin olmazsa olmazı balı muhafaza etmekte zorlanıyorsanız bu püf nokta işinizi çok kolaylaştıracak!

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez yiyeceği olan balın saklama koşullarına dikkat edilmezse şekerlenir ve besin değeri kaybolur. Bu yüzden bal kavanozunu sıcak olmayan serin ve karanlık bir yerde saklamak daha iyi olacaktır. Gün ışığı alan bal bozulur. Ayrıca kavanozun kapağı açık kalırsa nem alır ve tadı acımtrak olur.




Elen. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 10 Ekim 2012, 00:41   #78 (permalink)
VIP ÜYE ~

Elen. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2012
(Mesajlar): 2.428
(Konular): 705
İlişki Durumu: Evli
Burç:
Renkli Para : 227595
Aldığı Beğeni: 486
Beğendikleri: 25
Ruh Halim: Suspus
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Havucun Vitaminini Arttırmak İçin

Zengin vitamin ve mineral içeriği ile vücudun günlük gereksinimini karşılamaya büyük ölçüde yardımcı olan havucunuzun vitaminin ikiye katlamak istemez misiniz?

Satın aldığınız havuçları 15 gün kadar buzdolabında bekletirseniz vitamin oranları artar.




Elen. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Reklam Alanı
Alt 10 Ekim 2012, 00:42   #79 (permalink)
VIP ÜYE ~

Elen. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2012
(Mesajlar): 2.428
(Konular): 705
İlişki Durumu: Evli
Burç:
Renkli Para : 227595
Aldığı Beğeni: 486
Beğendikleri: 25
Ruh Halim: Suspus
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Alıntı:
∞ MαsαL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ellerine sağlık güzel paylaşım
Sağol canım beğenmene sevindim




Elen. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Alt 10 Ekim 2012, 00:42   #80 (permalink)
VIP ÜYE ~

Elen. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2012
(Mesajlar): 2.428
(Konular): 705
İlişki Durumu: Evli
Burç:
Renkli Para : 227595
Aldığı Beğeni: 486
Beğendikleri: 25
Ruh Halim: Suspus
Takım :
ÖdülleriÜye Ödülleri: 1
Oscar Ödülü 
Standart

Tüm Kızartmaların Tadını İkiye Katlayın

Tavada sotelenmiş bir tavuk ya da mis gibi baharatlarla harmanlanmış kırmızı et... Bu öneriyle kızartmalar artık daha lezzetli olacak.

Balık, tavuk ya da kırmızı et pişirecek ya da sebze soteleyecekseniz, tavanızı biraz yağladıktan sonra fesleğen yapraklarını 3-5 dakika çevirin. Yemeklerinizi hem görsel, hem de lezzet olarak renklendirecek bir sonuç elde edeceksiniz.




Elen. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı
Yeni Konu Aç Cevap Yaz

Etiketler
noktalar, püff


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum Renkli Sosyal Medya
Forumrenkli Facebook Forumrenkli Twitter Forumrenkli RSS
Forum Renkli Desteklediklerimiz

Forum Renkli Yasal Uyarı!

Forum Renkli Türkiye'nin en renkli eğlence ve bilgi paylaşım platformudur. Hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına bağlıdır. "5651 sayılı yasada" belirtilen "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet sunmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin tüm içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebep ile sitemiz, uyarıları dikkate alarak yasa dışı paylaşımlar hakkında gerekli işlemleri yapmaktadır. Oluşabilecek yasal sorumluluklar "Üyelerimize" aittir.

Forum Renkli; Arkadaşlık, Dostluk, Eğlence, Paylaşım, Msn Nickleri, Msn Sözleri, Msn Avatarları, Ödüllü Yarışmalar, Msn Sözleri, Şiirler, Şarkılar, Moda, Sağlık, Tv, Dizi, Film, Komik, Komik Resimler, Komik Videolar, Haberler, Spor Haberleri ve Güncel Bilgi Paylaşımı gibi konuların kullanıcıları tarafından önceden onay almadan anında yayınlayabildikleri bir forumdur.

Copyright© 2011 - 2013, ForumRenkli.com® Tüm Hakları Saklıdır.


Forum Renkli Alexa Forum Renkli Sitemap



vBulletin® Version 3.8.7 ile güçlendirilmiştir.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd
Inactive Reminders By Realdizayn

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557